Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Comunicate | Autoritățile publice locale în lupta cu pandemia - lăsate în voia sorții și înarmate doar cu grija față de cetățeni!

vezi mai mult

DRAMA PRIN CARE TREC ALEȘII LOCALI INFECTAȚI CU COVID-19
29.06.2020     
 
Specialiștii APL din domeniul funciar din Edineț sunt pregătiți pentru lucrările cadastrale ce vor demara în curând!
27.06.2020     
 
Primarul de Putinești, Florești Ghenadie Chefu despre lupta cu COVID-19: „O singură persoană a îmbolnăvit alte zece."
26.06.2020     
 
Primari loviți de pandemie aflându-se la datorie!
24.06.2020     
 
Funcționarii APL învață să corecteze erorile comise în procesul de atribuire în proprietate a terenurilor!
23.06.2020     
 

Autoritățile publice locale în lupta cu pandemia - lăsate în voia sorții și înarmate doar cu grija față de cetățeni!

      
13.04.2020    

În cadrul emisiunii „La Înălțime cu CALM" vorbim despre activitatea aleșilor locali în această perioadă în care infecția prin coronavirus de tip noi a ajuns în mai multe localități din RM. Care sunt restricțiile impuse în localitățile unde a fost instituită carantina, cum au făcut față acestei situații locuitorii din Bălceana, Hâncești, de ce primarul orașului Sângerei riscă să fie amendat cu circa 25 000 de lei, cum este gestionată o comună primarul căreia este izolat la domiciliu, dar și de ce este nevoie ca autoritățile centrale să reglementeze statutul juridic al ședințelor online ale Consiliilor locale aflăm ascultând emisiunea „La Înălțime cu CALM".
Vă invităm să audiați edițiile noastre sâmbătă, de la ora 10.00, la Eco FM, duminică, de la ora 14.10, la Jurnal FM și luni, de la ora 08.00 (în reluare de la ora 22.00) la radio Vocea Basarabiei.
Protagoniștii acestei ediții sunt primarul orașului Sângera Popa Valeriu; primarul orașului Stăuceni Alexandru Vornicu; primarul orașului Sângerei Arcadie Covaliov; primarul satului Bălceana, Hâncești Iurie Păsat; primarul comunei Sărata Veche, Fălești Maria Galiț și primarul de Carahasani, Ștefan Vodă Oleg Ciobanu. Vă mulțumim pentru că alegeți să fiți „La Înălțime cu CALM"!

Fișiere:

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea I

Emisiunea „La Înălțime cu CALM" partea II