Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Primăria Ungheni a marcat oraşul pentru a uşura păstrarea distanţei sociale

vezi mai mult

În comuna Feștelița va fi amenajat un parc cu panouri fotovoltaice
26.06.2020      stiri.md   
 
Programul USAID Comunitatea Mea selectează noi APL-uri pentru a beneficia de asistența USAID începând cu 2020
26.06.2020     
 
CALM solicită includerea APL de nivelul I în lista beneficiarilor de indemnizații unice pentru angajații infectați cu COVID-19
26.06.2020     
 
Implicarea diasporei în dezvoltarea localităților de origine devine o practică națională, prin programul DAR 1+3
20.06.2020     
 
Votează Moldova! Un proiect realizat în Cantemir și Ocnița concurează la premiul UE pentru energie durabilă 2020
16.06.2020      ecopresa.md   
 

Primăria Ungheni a marcat oraşul pentru a uşura păstrarea distanţei sociale

      
17.04.2020     www.moldpres.md

Primăria municipiului Ungheni a marcat teritoriul din faţa tuturor instituţiilor de interes social din localitate, ceea ce-i va ajuta pe cetăţeni să respecte distanţa socială, măsură importantă în campania de prevenire şi combatere a coronaviruslui de tip nou COVID-19, transmite MOLDPRES.

„Pentru a ajuta cetățenii să respecte distanța socială, foarte necesară în lupta pentru minimalizarea riscului infecției prin COVID 19, Primăria Ungheni a inițiat o nouă acțiune - marcajul pentru persoanele în așteptare”, au explicat surse din administraţia oraşului.

Astfel, în fața băncilor, magazinelor alimentare, farmaciilor și altor instituții de interes sporit pentru populație au apărut sute de buline de culoare albă, care indică oamenilor cum să se posteze în așteptarea pentru a intra în interior.

„Stimați ungheneni, respectați recomandările specialiștilor și autorităților. Stați acasă pe cât e posibil, evitați locurile aglomerate. Numai așa veți asigura sănătatea dumneavoastră și a celor dragi. Numai așa va fi stăvilit coronavirusul de tip nou, care face ravagii în lume”, se arată în declaraţia Primăriei Ungheni.

La data de 14 aprilie, în raionul Ungheni erau 14 cazuri confirmate de coronavirus, 724 de persoane se aflau sub supraveghere medicală, totodată, nu era înregistrată nici o recuperare, dar nici un deces.