Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Asociațiile de băștinași discută despre cum pot interveni în perioada pandemiei

vezi mai mult

În comuna Feștelița va fi amenajat un parc cu panouri fotovoltaice
26.06.2020      stiri.md   
 
Programul USAID Comunitatea Mea selectează noi APL-uri pentru a beneficia de asistența USAID începând cu 2020
26.06.2020     
 
CALM solicită includerea APL de nivelul I în lista beneficiarilor de indemnizații unice pentru angajații infectați cu COVID-19
26.06.2020     
 
Implicarea diasporei în dezvoltarea localităților de origine devine o practică națională, prin programul DAR 1+3
20.06.2020     
 
Votează Moldova! Un proiect realizat în Cantemir și Ocnița concurează la premiul UE pentru energie durabilă 2020
16.06.2020      ecopresa.md   
 

Asociațiile de băștinași discută despre cum pot interveni în perioada pandemiei

      

La data de 2 aprilie 2020, Consiliul de Administrare al A.O. "Frăția Teleneștenilor de Pretutideni" din Telenești s-a întrunit în ședință online pentru a discuta situația la moment în contextul pandemiei și de a stabili următorii pași.
Primarul orașului Telenești dl Vadim Lelic a informat membrii Consiliului despre evoluția situației epidemiologice atât în oraș cât și la nivel de raion. De asemenea, s-au discutat principalele măsuri necesare a fi întreprinse în funcție de necesitățile la nivel de oraș.

Drept urmare, s-a decis ca la următoarea ședință a Comisiei Situații Excepționale să se discute necesarul de asistență pentru a preveni răspândirea infecției, dar și suportul necesar populației orașului.

Astfel, în următoarele zile, primăria urmează să înainteze o listă de priorități în baza cărora să se ia acțiuni urgente.