Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Grant în valoare de 603 mii de dolari, oferit de Japonia Republicii Moldova. Vezi unde vor fi alocați banii

vezi mai mult

În comuna Feștelița va fi amenajat un parc cu panouri fotovoltaice
26.06.2020      stiri.md   
 
Programul USAID Comunitatea Mea selectează noi APL-uri pentru a beneficia de asistența USAID începând cu 2020
26.06.2020     
 
CALM solicită includerea APL de nivelul I în lista beneficiarilor de indemnizații unice pentru angajații infectați cu COVID-19
26.06.2020     
 
Implicarea diasporei în dezvoltarea localităților de origine devine o practică națională, prin programul DAR 1+3
20.06.2020     
 
Votează Moldova! Un proiect realizat în Cantemir și Ocnița concurează la premiul UE pentru energie durabilă 2020
16.06.2020      ecopresa.md   
 

Grant în valoare de 603 mii de dolari, oferit de Japonia Republicii Moldova. Vezi unde vor fi alocați banii

      
20.04.2016     www.democracy.md
Un grant în valoare de 603 mii de dolari este oferit de Japonia Republicii Moldova pentru şapte proiecte de modernizare a mai multor instituţii cu menire socială, a comunicat pe pagina sa de Facebook ambasadorul moldovean în Japonia, Vasile Bumacov, transmite IPN.

„Am avut o întrevedere cu Hiroaki Ichiba, director-adjunct principal al Direcţiei III pentru planificarea asistenţei pe ţară, Biroul cooperare internaţională al MAE al Japoniei. Subiectul principal al discuţiilor a fost acordarea Republicii Moldova a unei asistenţe nerambursabile, sub formă de grant, în valoare totală de 603,583 mii de dolari, în cadrul programului Grant assistance for Grassroots (GGP)”, informează ambasadorul Bumacov.  

Potrivit diplomatului, aceste fonduri vor fi alocate pentru a finanţa şapte proiecte de modernizare a spitalelor din Hânceşti, Ialoveni, Râşcani, Sângerei, Leova, a şcolii nr. 12 din oraşul Bălţi, precum şi a Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice.