Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Noutăți | Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor

vezi mai mult

În comuna Feștelița va fi amenajat un parc cu panouri fotovoltaice
26.06.2020      stiri.md   
 
Programul USAID Comunitatea Mea selectează noi APL-uri pentru a beneficia de asistența USAID începând cu 2020
26.06.2020     
 
CALM solicită includerea APL de nivelul I în lista beneficiarilor de indemnizații unice pentru angajații infectați cu COVID-19
26.06.2020     
 
Implicarea diasporei în dezvoltarea localităților de origine devine o practică națională, prin programul DAR 1+3
20.06.2020     
 
Votează Moldova! Un proiect realizat în Cantemir și Ocnița concurează la premiul UE pentru energie durabilă 2020
16.06.2020      ecopresa.md   
 

Concurs de granturi pentru renovarea școlilor și grădinițelor

      
05.03.2016     procore.md

AO “Pro Cooperare Regionala” mun. Balți, cu susținerea financiara a Fundatiei HEKS-EPER Moldova, lansează concursul de granturi pentru anul 2016 în cadrul proiectului “Reabilitarea Infrastructurii Sociale ” – RIS.

Proiectul are drept scop îmbunătățirea condițiilor de trai a populatiei din mediul rural prin renovarea clădirilor infrastructurii sociale: școli și grădinițe.

AO “Pro Cooperare Regionala”  colaborează cu comunitățile rurale pe principii de parteneriat și finanțează 50% din valoarea totală a proiectului, însă nu mai mult de 90 000 lei. Contribuția comunității va constitui cel putin 50% din costul total al proiectului.

Cine poate aplica?
Asociațiile Obștești în parteneriat cu  APL și instituțiile publice  care își desfășoară activitatea în regiunea de Nord a Republicii Moldova, raioanele Sîngerei, Fălești, Rîșcani, Glodeni, Edineț, Ocnița, Briceni, Florești, Drochia, Dondușeni, Soroca și Ungheni.

Procedura de prezentare a proiectelor:
Dosarele vor fi prezentate într-un exemplar la oficiul  Asociației Obștești Pro Cooperare Regională, str. 1 Mai 10/4, mun. Bălți, opțional se va prezenta și forma electronică a cererii de finanțare. Formularul de aplicare și anexele le găsiți mai jos sau pe adresa www.procore.md, rubrica Proiecte/Sociale sau le solicitați la oficiul asociației.

Notă: Pentru proiectul RIS nu sunt eligibile cererile de finanțare care presupun renovarea instituțiilor de învățămînt de nivel raional și municipal.

Termenul limită de prezentare a dosarelor este 6 mai 2016.

Tel: 0 (231) 9 25 46

Descaracă documente ataşate
doc, 29 KB
doc, 49 KB
doc, 28 KB
doc, 27 KB