Prima pagină   |  SERVICIUL PRESĂ   |  Materiale Video | Grădiniţa din Măgdăceşti are un nou sistem de încălzire

vezi mai mult

Lucrările la stația de epurare din Cantemir sunt pe ultima sută de metri
28.06.2020     
 
Ion Veste, primarul din Zaim, Căuşeni: "Satul trebuie să scape de sărăcie. Modernizarea infrastructurii în mediul rural cere investiții colosale."
01.06.2020     
 
Cum activează autoritățile publice locale pe timp de pandemie
21.05.2020      prime.md   
 
VIDEO: “Cu drag de Colibaşi” sau cum satul Colibaşi a devenit BRAND de raion
17.05.2020      moldova9.com   
 
Viorel Furdui: „Înfrățirile si parteneriatele între localitățile din RM cu cele din România - o cale sigură de aliniere la standarde UE și de dezvoltare locală.”
26.02.2020     
 

Grădiniţa din Măgdăceşti are un nou sistem de încălzire

      
16.02.2015     trm.md
După ce au îndurat frigul mai mulţi ani, copiii de la Măgdăceşti, Criuleni îşi petrec acum ziua la grădiniţă în condiţii foarte bune. Cu sprijinul Guvernului României, dar şi a autorităţilor locale, a fost schimbat sistemul de încălzire şi au fost instalate geamuri termopan. Atât copiii, cât şi cadrele didactice se bucură că nu mai îndură frig, relatează Mesager.
Directoarea grădiniţei Ecaterina Onică spune că după renovări, copiii pot dormi şi se pot juca în condiţii normale.
Primarul din Măgdăceşti, Liuba Cojocaru, afirmă că schimbarea sistemului de încălzire a fost unul din proiectele prioritare pe care şi l-a propus.
Grădiniţa din Măgdăceşti este una din cele peste 400 din Republica Moldova care au fost sau urmează să fie reparate din banii Guvernului României. Pentru renovarea şi dotarea grădiniţelor, Guvernul de la Bucureşti a alocat 20 de milioane de euro.